Mas, mas, mas over hele linja

Publisert: 19.01.08 i Antivirus
Stikkord:

Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg hater nyhetsbrev. Jeg får mer enn nok pressemeldinger om ikke nyhetsbrev, ofte tunge på grafikk og tunge å laste i den allerede treige e-post-tjenesten min, skal fylle opp mailboksen min også. Derfor har kundeforhodet mitt til TrendMicro vært en sant mareritt.

Like etter at jeg fornyet abonnementet mitt i fjor ble jeg spammet nesten annen hver dag med nyhetsbrev om hvor fantastiske tilbud jeg fikk om jeg gikk over til TrendMicro Norge (og betalt årsavgiften på nytt med en gang). Å finne en person i det systemet som kunne koble meg av den ‘nyhetstjenesten’ som jeg plutselig hadde blitt ufrivillig abonnent på var slett ikke lett.

Midt desember 2007 skjedde det på nytt: nyhetsbrev med ‘superdupert tilbud’ om å fornye TrendMicro abonnementet mitt innen slutten av året og spare penger på det, selv om det abonnementet ikke går ut før i februar datt inn omtrent hver tredje dag frem til nyttår.

Men denne gangen fant jeg et menneske i TrendMicro, ikke en kundeservicerepresentant som høyst sannsynlig får slavelønn for å sitte å lire av seg ferdigskrevne svar fra dataskjermen som alle bunner ut i at det ikke er selskapets feil, men et MENNESKE. Wow.

Hvordan skjedde det? Jo, jeg ble irritert og prøvde meg på variasjoner av hovednummeret til TrendMicro i Norge, og noen ringte meg tilbake og lovet å koble meg av dette nyeste ufrivillige ‘nyhetsabonnementet’ mitt. Og enten holdt hun det hun lovte, eller så har kampanjen gått ut, for nå sliter jeg bare med hvordan TrendMicro nesten fryser laptopen min når den kjører virus scans. DET problemet har lillesøster på laptopen sin også, så jeg har en mistanke om at TrendMicro rett og slett er dårlig egnet til bærbare maskiner.

Alt i alt: tror ikke jeg fornyer det frivillige abonnementet i år nei, for mye pes….. (tenkte jeg skulle satse på gratisvare fra banken min, men tar gjerne i mot andre tips…)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..