Dellvete

Publisert: 27.03.08 i Uncategorized
Stikkord:, , , ,

Ypperlig oversettelse av Jeff Jarvis begrepet Dell Hell: Dellvete.

Dessverre høres problemet Espen Andersen bekriver litt for velkjent ut.

Jeg hadde akkurat samme problem med min to år gamle Pacific Bell etter at den ble offer for Windows-buggen «Den blå døden» i 2002. Mulig ting har endret seg, men den gang da var «kundeservicen» jeg møtte bare en eneste lang øvelse i ansvarsfraskrivelse – informasjon jeg kunne bruke til noe var så vanskelig å oppdrive at jeg ga opp.

Men heldigvis bodde jeg i London hvor et supersmart lite PC-sykehus fikset maskinen med en gang for en rimelig penge – og lånte meg en laptop mens min var på sykehus.

Det hører med til historien at datadoktorene bare lo av meg da jeg fortalte at det syke barnet var en Pacific Bell: Da var det bare å regne med kort levetid, liksom.

Men den ble kjøpt litt sånn i panikk etter at min trofaste Compaq fra 96 gikk dunken – og hastverk er som kjent lastverk. Etter den opplevelsen har hvert nytt datainnkjøp vært grundig researchet, også i forhold til hva slags kundeservice leverandøren kan tilby i landet jeg bor. Maskinen som kom etter hadde til og med en en leverandør med et eget, supereffektivt PC-sykehus i byen jeg bodde. Bare synd at maskinvaren ikke levde bedre opp til sitt solide rykte enn at jeg ble ganske godt kjent med det sykehuset;-) Men service, det kunne de.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..